Startingerweg Fase 2

Tien redenen om te kiezen voor nieuwbouw

Twijfel jij nog over de keuze voor een nieuwbouwwoning?

Wij geven je 10 redenen waarom een nieuwbouwwoning juist nu de beste keuze is!

Jouw woning is een Bijna Energie Neutraal Gebouw, een BENG-woning. De woning is gasloos en verwarm je door middel van een warmtepomp. De woning is voorzien van PV-panelen die je kunt uitbreiden om de woning nog zuiniger te maken.

In jouw nieuwbouwwoning geniet je dankzij de vloerverwarming in ieder vertrek van een perfecte binnentemperatuur. Zomer, lente, winter of herfst: jij merkt er binnen niets van. Lopen de buitentemperaturen op, dan gebruik je de bodemenergie om terug te koelen.

Aan deze nieuwbouwwoning heb je de eerste 10 tot 15 jaar weinig tot geen onderhoud.

Bij de keuze voor een nieuwbouwwoning kun je in veel gevallen rekenen op een hogere lening van je hypotheekverstrekker of een korting op de rente.

Jouw nieuwe woning is een stuk duurzamer. Je woning stoot geen CO₂ uit omdat je gasloos woont en je eigen energie opwekt met de zonnepanelen op je dak.

Zijn de buren aan het stofzuigen, hebben ze de radio aan of gaan ze flink klussen? Dankzij de uitstekende geluidsisolatie geniet je van totale rust in huis.

Een nieuwbouwwoning voldoet aan de meest actuele eisen uit het bouwbesluit. Zo geniet je bijvoorbeeld van minder steile trappen, hogere plafonds en hogere deuren.

In jouw nieuwbouwwoning maak je gebruik van warmte terug win-ventilatie. Dit systeem zorgt ervoor dat je altijd verse lucht in huis hebt en niet vanwege de kou de ventilatieroosters dicht hoeft te zetten.

Startingerweg Fase 2 bestaat uit 73 zeer gevarieerde woningtypen. Daarbij is er gekozen voor een mix van huur- en koopwoningen. Zo creëren we een levendige wijk voor jong en oud.

Een nieuwbouwwoning is als een onbeschreven blad. Jij bepaalt zelf hoe jouw woning eruit gaat zien. De afwerking en inrichting van je woning kun je geheel naar eigen smaak uitvoeren.