In het heerlijke groene en rustige Akersloot ontwikkelt en bouwt Scholz Groep een nieuwe woonomgeving. Wonen in de vrije ruimte met een uitstekende ontsluiting, is dat iets voor jullie? Een picknick in het omgelegen groengebied direct naast je huis? De kinderen lekker laten ravotten in de wadi? In ‘Startingerweg’ is dat allemaal mogelijk.

Informatiesessie

Het voorontwerp bestemmingsplan is op 17 februari online gepresenteerd en ligt tot eind maart ter visie. De online informatiesessie over het plan Startingerweg fase 2A Oost vond plaats via Teams. De opkomst was groot: er waren maar liefst 150 bewoners aanwezig. Van de online-sessie is een verslag gemaakt en we hebben alle vragen en antwoorden op een rij gezet voor u (ook de chat-vragen). Om deze in te zien klikt u hier. U kunt de online-sessie terugkijken. Om deze in te zien klikt u dan hier. Heeft u nog aanvullende vragen of opmerkingen over de online informatiesessie? Stuur ons dan een mail.

Locatie

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1

Locatie Startingerweg

2

Alkmaardermeer

3

Jachthaven Laamens

4

Castricum aan zee

5

Camping Bakkum

6

Haarlem

7

Amsterdam

8

Kite surf spot Wijk aan Zee

9

Kite surf spot IJmuiden aan Zee

10

Marken binnen

11

Eiland De Woude

Nieuws

Inloopavond 9 juli a.s.

Op dinsdag 9 juli a.s. nodigen wij u graag uit voor een inloopavond.…

Ontwikkeling Startingerweg fase 2

De ontwikkelingen aan de Startingerweg spelen al vanaf 2008 waarin…

Inschrijven

Mocht u geïnteresseerd zijn en op de hoogte willen blijven van dit nieuwe project kunt u zich inschrijven via onderstaand formulier.

Belangstellingsformulier